Otvoren deveti maloprodajni objekat u Bačkoj Palanci

591

Danas smo (14.09.) u Bačkoj Palanci, na adresi Jugoslovenske armije 52, otvorili novi maloprodajni objekat koji vam nudi široku ponudu već poznate robe na 260 metara kvadratnih. Ovo je deveti maloprodajni objekat Kasice S u Bačkoj Palanci.


Kupci koji danas posete našu novu prodavnicu u Jugoslovenske armije 52 u Bačkoj Palanci biće obavešteni o uslovima nagrađivanja, zato što smo danas spremili dosta poklona kako bi nagradili vaše poverenje.

Radno vreme novog objekta u Bačkoj Palanci će biti od 07 do 20 časova i nedeljom od 07 do 12 časova.

Danas poklon za svakog kupca

Ispred objekta Kasice S se nalazi prostrani parking, koji značajno olakšava kupovinu našim kupcima. Ovoga puta smo spremili pokloni kao što su Sky premium za veš od 3 litre, ćebadi, majice, fenovi, pegle, usisivači i razne nagrade slatke i slane.

 

„Naša je ideja da vam ponudimo nove, kvalitetne proizvode prvi i da samim tim i ponudimo najbolju cenu. Naši kupci su primetili da u našoj ponudi u kontinuitetu imamo nove proizvode, a one kojima poklonite poverenje ostavljamo u redovnoj ponudi.“

Proširena ponuda proizvoda u novoj prodavnici 

Kao što znate da smo ove godine u Kasici S su se našli novi artikli u okviru robnih marki Ravnica i Silky, a od nedavno smo uveli u ponudu Babylino pelene u više veličina po super ceni.

U novoj prodavnici Kasice S u Jugoslovenske armije možete pronaći Frikom proizvode kao što su smrznuto voće, zamrznuto pecivo, zamrznutu ribu i proizvode od ribe kao što su štapići i panirani kolutići ribe.

Naravno, MOKA program je takođe, kao i do sada u ponudi. Ono što je novina od prošlog meseca je da sada u maloprodajnim objektima Kasice S možete kupiti novi asortiman sokova, energetskih pića i kisele vode. Takođe, od sada je u ponudi i sveže meso u Kasici S.

Kasica S Vam pruža najniže cene za vaše osnovne potrebe i sve proizvode iz asortimana naših robnih marki možete pronaći u našim prodajnim objektima.