Otvorena nova Kasica S u Zrenjaninu

Hvala Vam na poverenju!

2119

Danas u je u Zrenjaninu, na adresi Gundulićeva 1, u „Maloj Americi“ otvoren novi maloprodajni objekat Kasice S koji vam nudi široku ponudu već poznate robe na 200 metara kvadratnih. Ovo je jedanaesti maloprodajni objekat Kasice S u Zrenjaninu.


Kupci koji danas posete našu novu prodavnicu u Gundulićevoj ulici broj 1 u Zrenjaninu biće obavešteni o uslovima nagrađivanja, zato što smo danas spremili dosta poklona kako bi nagradili vaše povеrenje. Radno vreme novog objekta u Zrenjaninu će biti od 07 do 20 časova i nedeljom od 07 do 12 časova. Radno vreme je ponedeljak-subota 7h-20h, nedelja 7-12h.

Na dan otvaranja se očekuju razne nagrade za kupce.

Ispred objekat se nalazi prostrani parking, kako bi našim kupcima olakšali kupovinu.

Naša je ideja da vam ponudimo nove, kvalitetne proizvode prvi i da samim tim i ponudimo najbolju cenu. Naši kupci su primetili da u našoj ponudi u kontinuitetu imamo nove proizvode, a one kojima poklonite poverenje ostavljamo u redovnoj ponudi.

Nastavljamo sa proširenjem ponude naših robnih marki

Kao što znate da smo ove godine proširili ponude naših robnih marki Ravnica i Silky, možete da očekujete u narednom periodu još novina. Kasica S Vam pruža najniže cene za vaše osnovne potrebe i sve proizvode iz asortimana naših robnih marki možete pronaći u našim prodajnim objektima.

Ove godine planiramo da proširimo još naš asortiman proizovoda robne marke koje volite i kao i sad, bićemo najpovoljniji sa ponudom na tržištu. Uvodimo novu robnu marku Pablos, a o čemu se radi naši verni kupci će znati na vreme.

Asortiman ponude je iz godine u godinu veći

Možemo se pohvaliti da je ponuda artiklova u našim maloprodajnim objektima svake godine sve veća, a i želimo da se zahvalimo našim vernim kupcima koju su nam na ukazanom poverenju svih ovih godina.

Nastavićemo da za vas imamo najpovoljniju ponudu, inovativne i kvalitetne proizvode. Proizvodi Antat su već dostupni u našim maloprodajnim objektima, toplo vam preporučujemo da ih probate.