Otvorena nova prodavnica Kasice S u Bačkoj Palanci

1342

Danas u je u Bačkoj Palanci, na adresi Šafarikova 89 otvoren novi maloprodajni objekat Kasice S koji vam nudi široku ponudu robe na 100 m2. Ovo je osmi maloprodajni objekat Kasice S u opštini Bačka Palanka. Sa entuzijazumom obaveštavamo naše kupce da nas ove godine čeka otvaranje još dva nova maloprodajna objekta u Zrenjaninu i Bačkoj Palanci.

Pokloni za kupce na dan otvaranja

Kupci koji danas posete našu novu prodavnicu u Šafarikovoj ulici u Bačkoj Palanci biće obavešteni o uslovima nagrađivanja, zato što smo danas spremili dosta poklona kako bi nagradili vaše povеrenje. Radno vreme novog objekta u Bačkoj Palanci će biti od 07 do 20 časova i nedeljom od 07 do 12 časova. Svakako nas posetite, radujemo se vašim komentarima.

Spremili smo vam poklone

Nastavljamo sa proširenjem ponude naših robnih marki

Kao što znate da smo ove godine proširili ponude naših robnih marki Ravnica i Silky, možete da očekujete u narednom periodu još novina. Kasica S Vam pruža najniže cene za vaše osnovne potrebe i sve proizvode iz asortimana naših robnih marki možete pronaći u našim prodajnim objektima. U skladu sa našom željom da vam ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, možemo da se pohvalimo da smo postali eksluzivni uvoznici slatkog programa turskog proizvođača Antat koji se na tržištu Evrope istakao među ostalim proizvodima po svom kvalitetu proizvoda i posebnim ukusima koje proizvodi.

Ove godine planiramo da proširimo još naš asortiman proizovoda robne marke koje volite i kao i sad, bićemo najpovoljniji sa ponudom na tržištu. Uvodimo novu robnu marku Pablos, a o čemu se radi naši verni kupci će znati na vreme.

Hvala vam na dugogodišnjem poverenju

Zbog vas smo tu i trudićemo se da vam pružimo još širu i sadržajniju ponudu kako namirnica, hemije, tako i ostalog osnovnog asortimana.

Naša misija je da čuvamo vaš budžet i da pružimo najpovoljniju ponudu na tržištu.