Proširena ponuda slatkog programa

706

Prateći potrebe kupaca, kao i potrebe tržišta, a u skladu sa našom prodajnom strategijom, proširili smo ponudu slatkog programa u našim maloprodajnim objektima.

U skladu sa našom željom da vam ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, možemo da se pohvalimo da smo postali eksluzivni uvoznici slatkog programa turskog proizvođača Antat koji se na tržištu Evrope istakao među ostalim proizvodima po svom kvalitetu proizvoda i posebnim ukusima koje proizvodi.

Mi uvek nudimo inovativnu ponudu na tržištu

Naša je ideja da vam ponudimo nove, kvalitetne proizvode prvi i da samim tim i ponudimo najbolju cenu. Naši kupci su primetili da u našoj ponudi u kontinuitetu imamo nove proizvode, a one kojima poklonite poverenje ostavljamo u redovnoj ponudi.

Ovoga puta je naša ponuda bogatija za Antat program koji vam nudi karamele, različite praline sa popularnim ukusima jagode i kokosa, žele i voćne bombone, čokoladice, a i luksuznije čokolade sa većim procentom kakoa.

Posebnu popularnost kod ljubitelja slatkiša na drugim tržištima osvojio je dezer Rugano wafel sa kokosom koji u sebi ima punjenje od lešnika i ceo lešnik.

Asortiman ponude je iz godine u godinu veći

Možemo se pohvaliti da je ponuda artiklova u našim maloprodajnim objektima svake godine sve veća, a i želimo da se zahvalimo našim vernim kupcima koju su nam na ukazanom poverenju svih ovih godina.

Nastavićemo da za vas imamo najpovoljniju ponudu, inovativne i kvalitetne proizvode. Proizvodi Antat su već dostupni u našim maloprodajnim objektima, toplo vam preporučujemo da ih probate.