Testenina „Ravnica“ – Specijalitet po našem receptu

899

Dragi potrošači, s ponosom Vam predstavljamo testeninu naše robne marke „Ravnica“, testeninu u koju je utkana duša tradicionalne italijanske kuhinje.

Sigurno Vam se nekada desilo da osećate neutoljivu glad ali uopšte niste bili raspoloženi za kuvanje. Upravo u tim situacijama idealno rešenje je brzo pravljenje jednog od brojnih obroka čiji je glavni sastojak testenina. Kasica S u svojoj ponudi ima testenine raznih dimenzija i oblika, a svaki proizvod sklopljen je od pažljivo biranih sastojaka tako da nutritivni sastav bude potpuno izbalansiran.

Ono što je sjajno je što su testenine „Ravnica“ izuzetno lake za pripremu pa nećete morati dugo da čekate pre nego što zavrnete rukave i bacite se na ukusni obrok!

Vrste testenine su mnogobrojne, od popularnih špageta, taljatela i pena, pa do njoka i mlinaca, recepti su beskonačni. Ispod smo nabrojali neke zanimljivosti vezane za ovaj italijanski specijalitet.

-U svetu postoji preko 350 različitih vrsta testenine.

-U Italiji, na godišnjem nivou proizvede se između 1,7 i 3,3 tone testenine.

-Prosečan Italijan godišnje konzumira preko 27 kila testenine.

-Za kraj, konzumiranje paste Vas čini srećnijima, a uzrok tome je visok sadržaj ugljenih hidrata koji podstiče proizvodnju hormona sreće-serotonina.

Kasica S Vam želi prijatan obrok uz testeninu „Ravnica“!