Novi proizvodi – Naša robna marka

1981

Misija Kasice S da prosečnu porodicu približi domaćim proizvođačima daje odlične rezultate jer su naše robne marke postale vaši omiljeni proizvodi.

Naši Sky proizvodi su vam svima dobro poznati. Robna marka Sky proizvodi se u Srbiji i napravljena je po meri naših kupaca. Uspeli smo da uspostavimo odličan kvalitet sa cenom koja će odgovarati vašem kućnom budžetu. Sky premium Univerzalni deterdžent za šareni i beli veš koji obezbeđuje dugotrajnu svežinu i očuvanje boje Naša robna marka SKY je proširena za ovaj kvalitetni univerzalni gel za mašinsko i ručno pranje veša.

Sky deterdžent za pranje posuđa je još jedna inovacija u našoj ponudi za čiji kvalitet garantujemo. Ručno pranje posuđa će vam sigurno postati mnogo lakše, jer Sky deterdžent pored toga što sudovima daje sjaj, odlično peni i uklanja sve nečistoće, vaše ruke će održavati mekanim i mirisnim.

Za sve situaciju domaćinstvu napravili smo i naše Sky džambo ubruse. Naši ubrusi su odlični za više od jednog posla, ukoliko kuvate, čistite ili imate kućne ljubimce imaju snažnu moć upijanja a možete ih pronaći po super ceni. Prave se u strogo kontrolisanim uslovima i visokog su kvaliteta.