Kasica S sertifikovana Firma od poverenja

6848

Kasica S nalazi se u elitnom rangu firmi koje su dobile sertifikat “Firma od poverenja” budući da već nekoliko godina za redom mogu da se pohvale ovim prestižnim sertifikatom.

Šta predstavlja sertifikat “Firma od poverenja”?

Sertifikat „Firma od poverenja“ je jedan od najpopularnijih izdavanih sertifikata u nekoliko zemalja Evropske unije. Projekat je pokrenut od strane firme Centar za Istraživanje Mišljenja Klijenata DOO. Realizuje se uspešno zahvaljujući sveobuhvatnim preliminarnim analizama interneta i naprednih tehnologija, koje trajno menjaju postojeće modele poslovanja, stav i reakcije korisnika. Najnovija tehnika omogućuje klijentima pristup širokom spektru informacija, koje su u vezi sa svakim pojedinačnim proizvodom, uslugom, preduzećem ili institucijom. Nakon sprovođenja određenih istraživanja, stvorena je inovativna istraživačka metodologija, koja omogućava bazi zadatog algoritma da odredi takozvani Koeficijent mnjenja.

Šta je koeficinet mnjenja?

Koeficijent mnjenja je kreiran na osnovu specijalnog algoritma i predstalja zbir svih negativnih mišljenja korisnika na internetu u vezi sa preduzećima, koja su predmet ispitivanja. U slučaju da rezultat provere bude negativan, privredni subjekt gubi pravo da u toku tekuće godine dobije sertifikat. Sertifikat Firma od poverenja je dokument, koji potvrđuje dobru internet reputaciju određenih subjekata i u određenoj meri odražava stepen zadovoljstva njihovih korisnika.

Čemu služi sertifikat „Firma od poverenja“?

Sertifikat Firma od poverenja je priznanje, koje ima za cilj da stvori dobru sliku o firmi ili privrednom subjektu na Internetu, što je u direktnoj vezi sa izgradnjom dobrog imidža. Privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja, smatraju se firmama, koje su korektne i koje pružaju visok stepen usluga.