Društveno odgovorno ponašanje

629

Mišljenja smo da svaka kompanija, mala ili velika, mora da obrati pažnju na društveno odgvorno ponašanje. Kako bismo stalno ostali u kontaktu sa svojim sugrađanima, a ispunili i svoje lične stavove, trudili smo se da budemo deo svakog događaja na koji smo pozvani a koji su se održavali u gradovima u kojima imamo svoje prodavnice. Izdvojićemo samo neke od njih.

U Bačkoj Palanci u junu 2019. godine održani su III međunarodni susreti veterana folklora pod nazivom „Veteransko kolo“. Kasica S pomogla je organizaciju ovog događaja. Tim povodom, centar tradicionalne kulture i umetnosti „Kosta Abrašević“ iz Bačke Palanke dodelio nam je Zahvalnicu Veteransko kolo za nesebičnu pomoć za učešće na III susretu veterana i doprinosu očuvanja tradicije srpskog folklora.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste pomoć deci na Kosovu i Metohiji. Za dobročinstvo i nesebičnu pomoć učenicima osnovne škole „Blagoje Radić“ Zupče dodeljena nam je zahvalnica u aprilu 2019. godine.

Da učestvujemo i u raznim manifestacijama širom Vojvodine potvrđuje zahvalnica koju smo dobili od konjičkog kluba „Stari fijaker“ iz Laćarka.

Vodimo računa i o lepšim polovinama o čemu svedoči kulturno-umetničko društvo „Šove“ i aktiv žena Ravno Selo koji su nam dodelili zahvalnicu za sponzorstvo u organizaciji osmomartovske proslave u 2018. godini.

Onima kojima je pomoć napotrebnija, trudimo se da pomažemo kad god smo u mogućnosti, što dokumentuje zahvalnica iz 2017. godine kada nam je dodelilo Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba iz Bačke Palanke za humanost i nesebičnu podršku.

Iste godine od kinološkog društva „Elit“ iz Bačke Palanke dobili smo zahvalnicu za učešće na C. A. C. izložbi pasa svih rasa „Elit Dog Fest“, kao prijatelji i sponzori festivala. Izložba je bila podržana od strane FCI (Međunarodne kinološke organizacije), KSS (Kinološkog saveza Republike Srbije) i KSV (Kinološkog saveza Vojvodine).